ingyenes
webstatisztika
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Rendelés
Get Adobe Flash player

Kamagra Rágótabletta

 

Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potencianövelő készítmények közé tartozik, melyek hatékonyan gyógyítják a merevedési problémákat és számottevően erősítik a szexuális potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmilyen potenciabetegségük sincs. Az eredeti megnevezése Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a használó vásárlás során:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os kiszerelésével, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú immár kerek, közepén lyukas, és egy ízesítésben kapható. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

 

A potencianövelőkészítményeink bármelyike beszerezhető internet patikánkban, ahol néhány klikkeléssel elintézhető, hogy 1 nap leforgása alatt a megrendelt készítmény házhoz szállítva legyen. A titoktartás egyértelműen maximális, így senki sem fog tudni a rendeléséről. A vásárlók legfontosabb szempontja a beszerzésnél, hogy a patikák mennyire megbízható minőségű szereket árusítanak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az online shopunk mérsékelt árakkal és akciókkal várja ügyfeleit, akiket tartósan próbálunk ügyfelünkként számon tartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta használata éppannyira lényeges, mint a használati utasítások szerint eljárni, mivel csak így lehet szavatolni, hogy a ragyogó potencianövelő készítmény megfelelő hatásával ténylegesen javítsa a szexuális teljesítményt. A pirula való bekerülését követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevők elterjednek a az emberi testben és rövid idő alatt hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta szedésekor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevők ésa vágyott merevedés ezért tartósabb és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén elrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártyán keresztül a véráramba jut. Kamagra rágótabletta használata során alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok fogyasztása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciafokozó hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok összessége, ami alatt a fő összetevő, a Sildenafil elegendő vért pumpálva a hímvesszőbe hosszú távú erekciót okoz 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy lnemi stimuláció hatására a pénisz simaizomzata ellankad és a véráramlás fokozatossá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciaerősítő szer fantasztikus termék erektilisz diszfunkció, azaz merevedési zavar gyógyítására. A világban csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori betegség férfiak millióinak életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az újgenerációs potenciafokozók családjába tartozik, melyek a ezt megelőző durva orvoslási módokkal szemben hatásosan és titoktartóan kezel. Nincsenek többé titkok, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mintsem az kiderülne. A pszichológiai, vagy stresszes életvitelmiatti átmeneti erekciós problémát is eredményesen orvosolja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak ugyanúgy javallott, mint merevedési gondokkal küzdő fiatal és korosabb embertársaiknak A nemi potenciafokozásra specializálódott Kamagra termékcsalád egyik legfiatalabbtagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A szexuális együttlétek között szükséges regenerációs idő is igencsak lerövidül, ami több egymás utániintim együttlétet és sorozatos kielégülést tesz lehetővé. Nem kell attól tartani, hogy tartósan erekciót tapasztal, a potenciajavító készítmény csak abban az esetben hozza létre fokozott erekció hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

Nem árt szólni arról is, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, jelentősen nagymértékben meg tudja sokszorozni szexuális teljesítményüket.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciaerősítőhöz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyag tartalommal került forgalmazásba, mely egy adagnak felel meg. Négy tabletta négy intim együttlétre elegendő, amennyiben az egész tabletta felhasználásra kerül egy-egy nemi együttlét alatt. A több színben pompázó gyógyszer alkotórészei pozitívan hatnak a merevedésre, amely hatásuknak köszönhetően hosszan tartó és erős lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség esetleg felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

Kamagra Rágótabletta hatása

Kamagra Rágótabletta hatása

A működési mechanizmusának ismertetésekor a felhasználó megtudhatja Kamagra készítmények jellemző tulajdonságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A tabletta erős hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. A stimulálásra válaszul a pénisz hosszú időre biztosítja a tökéletesen kemény merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a hímvessző simaizomszöveteit elernyesztve, nagyobb vérmennyiséget juttat a hímvessző barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két aktus közötti regenerációs idő csökkenése, és egy alkalmi méretnövekedés a a vér mennyiségének megnövekedése következtében a hímvessző ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óránként legfejjebb egy darab teljesítményfokozót lehet beszedni. A tabletta porciózható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és elhanyagolható mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elegendő a potenciajavító a 4 tablettás fajtából. Nem javallott egy nap 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag bevétele, mivel túladagoláshoz vezethet, melynek legismertebb tüneteiközé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a fogyasztó szimpatikusnak találja a készítmény külsejét is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külső megjelenése minden olyan külső jellemzőt birtokol, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb gyógyszerére a figyelmet. Minden Rágótablettát más szín- és íz világgal láttak el a 4 db-os kiszerelésben az Ajanta Pharma gyógyszervállalat kutatói, mivel véleményük szerint a változatosság vágyat kelt. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciajavító összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel kapható.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A pirula külsején a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak lézermetszett, mint általában a legtöbb potenciafokozó készítmény. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás csomagolás védi a szemeket a külső behatásoktól és egyúttal védi minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amely az ízét biztosítja. Így pineapple, banana, strawberry, orange szavak olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ mutatja, hogy négy nem azonos íz van a csomagban.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a pirulák nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú tablettának a közepe hiányzik, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabot tartalmazó kiszerelés egy teljesen ugyanakkora méretű dobozba került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem mindig jelentkeznek használatánál. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta eseti vagy tartós gyógykezelés célú alkalmazása előtt javallott szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember döntse el a szedése rizikófaktornak számít-e vagy sem, illetve mekkora adag elegendő induló adagként a páciens számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

– vérnyomás ingadozás,

– erős migrénes fejfájás

 

A fenti két tünet felsorolt két tünet legfőképpen olyankor jelentkezik, ha a betegnél fennállnak valamilyen mellkasi problémák Épp az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükségesőszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta használatánál, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert szed Kamagra Rágótablettával együtt. Tehát mindenképp óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a alkalmazása, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A alkalmazása más tablettákkal lehetséges, ha kiderült, mekkora rizikófaktort képvisel egyes betegség gyógyítására használt gyógyszerek együttes alkalmazása a teljesítményfokozóval A nitrátot tartalmazó gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok szintén kizárhatják a potenciafokozó használatát. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett ajánlottszakember megkérdezése, aki bővebb információt tud adniaz egyes orvosságokhatásairól.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára hazánkban átlagosnak nevezhető, vagyis más potencianövelő gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára átlag 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, darabonkénti ára sokkal kevesebb. A 7 darabos kiszerelésű úgy 15000Ft-ért kapható.

A túlzottan olcsó készítmények gyanút kell, hogy keltsenek a fogyasztóban, ugyanis a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében nem reális. Sajnos, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, amelyek ára jóval kedvezőbb, mint az originális készítményeké. A származási helyéről, előállítójáról, áráról mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol nagyobb tapasztalatokkal rendelkező használók írják le tapasztalataikat a készítmény sajátságairól, leginkább hatásáról, mivel az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciaerősítő szerek nagy választékátforgalmazza erekciós gondok gyógyítására és nemi teljesítményfokozásra, védjegyeire igyekszik minden fogyasztójának ráirányítani a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének eldöntésénél. Az originális gyógyszer kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, és a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a vevő dolgát, akinek egészségre az olcsó hamisítványok kockázatosak is lehetnek. A megrendelésnél a megrendelők bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, mert Kamagra Rágótabletta is a gyakorta utánzott gyógyszer a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potencianövelő nem vehető meg a nálunk lévő patikákban, mert nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak más országokban lévő patikákban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula. Interneten keresztül is megvásárolható online patikákban, mint például vállalkozásunktól, amelyet mi is külföldről hozunk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Magyarországon megvásárolható potencianövelők körében, mivel épphogy egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ettől függetlenül keresettsége máris tapasztalható, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet fantasztikus hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta vény nélküli megvételi lehetősége a legjobb választás azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyű , melynek lépéseiről a vásárlók részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban .

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta rendelésekor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Bizonyítandó jó szándékunkat felajánljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, ennek köszönhetően a vásárlók kipróbálhatnak más potenciaerősítő készítményeket is. Az ismert internet patikák, mint például cégünk is garanciaadásnál tájékoztatjukaz ügyfeleket kötelezettségeikre, amennyiben reklamálási szándékkal élnének az elkövetkezendő időben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a gyógyszer használati tájékoztatóban leírtak szerint alkalmazzák a készítményt. A nem az előírás szerint szedett potencianövelő gyógyszer hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem ad garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a lejárati dátumot követően a fel nem használt készítményt a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni . Kamagra Rágótabletta másnak használatra nem átadható.

 

Shopunk ezen lapján a Kamagra Rágótabletta potencia tablettáról szerezhet infókat. Kamagra Rágótabletta megfizethető áron megvásárólható a Kamagra rendelés menüben pénz visszatérítési garanciával!